Festival Sense Portes, Argentona 2023

11a edició del festival d'arts escèniques de carrer d'Argentona

Ja tenim a tocar el Festival Sense Portes, que arriba a l'onzena edició amb una programació molt variada. Del 6 al 8 d'octubre, Argentona oferirà una trentena d'activitats de disciplines com el teatre, la dansa, la música, el circ, les arts visuals, o les performances, entre altres. Hi trobarem espectacles molt diversos, alguns que s'estrenen i altres ja consolidats, com és el cas d'Idiòfona de la Cia. CatalàRamat Simfònic de la Cia. Moon Ribas i Maña de la Cia Manolo Alcàntara. També podrem gaudir d'activitats permanents al llarg de tot el cap de setmana als carrers de la vila.

VENDA D'ENTRADES I INVITACIONS

La major part dels espectacles del Festival Sense Portes són gratuïts, però n'hi ha dos de pagament, a un preu de 4 euros, per necessitats tècniques i l'aforament reduït. També n'hi ha d'altres que són gratuïts i amb aforament limitat, pels quals cal inscripció prèvia. Les entrades i invitacions es podran adquirir a partir del divendres 29 de setembre a les 9 h a festivalsenseportes.cat, argentona.cat o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament amb cita prèvia.

El festival també vol convidar a col·laborar voluntàriament a aquelles persones que els agradin els espectacles de carrer i tinguin ganes de saber el funcionament del certamen. Només caldrà ser major de 14 anys i omplir un formulari que trobareu pròximament en aquesta mateixa pàgina web.


Trobareu la programació detallada a www.festivalsenseportes.cat i argentona.cat.