Nova Temporada d'octubre a desembre 2023

Entrades disponibles a partir del dimarts 10 d'octubre a les 10 h

La regidoria de Cultura presenta la nova programació d'espectacles de La Sala d'Argentona durant els mesos d'octubre a desembre de 2023. Una gran selecció d'obres de teatre i música de gran qualitat artística i a uns preus assequibles.

VENDA D'ENTRADES I ABONAMENTS

Les entrades i abonaments es poden adquirir a partir de les 10 h del dimarts 10 d'octubre, de les següents maneres:

  • A través d'aquesta web
  • Els dies 10 i 11 d'octubre de 10 a 14 h a la taquilla del teatre La Sala, i a partir del 13 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, mitjançant cita prèvia.

A més a més, podeu adquirir l'entrada a la taquilla de La Sala, a la plaça Nova d'Argentona, a partir d'una hora abans de l'espectacle, sempre que no s'hagin esgotat a la venda anticipada. La compra a taquilla no té els descomptes de venda anticipada o d'abonament.

Les entrades es poden dur al telèfon mòbil o dispositiu electrònic o bé impreses.

No s'admetran devolucions d'entrades ni abonaments.

ABONAMENTS

Amb el format d'abonament, obtindreu el màxim descompte, alhora que gaudireu de la màxima llibertat d'elecció a la Temporada de La Sala. 

L’únic requisit per adquirir un abonament i fruir d'aquests preus tan avantatjosos és comprar entrades de com a mínim 3 dels espectacles oferts durant la temporada.

La data límit per adquirir un abonament és el dissabte 18 de novembre, abans de l'obra "Cantarera", ja que a partir d'aleshores només restaran dues obres en programa.