Nova temporada de tardor 2021 a La Sala d'Argentona. Venda d'entrades a partir del dilluns 27 de setembre a les 09.00 h.

Venda d'entrades a partir del dilluns 27 de setembre a les 09.00 h.

La regidoria de Cultura presenta la programació d'espectacles d'octubre a desembre

Venda d'entrades i abonaments, a partir del 27 de setembre

El cartell d'espectacles per aquesta tardor a La Sala arriba farcit de novetats i espectacles de molt bona factura, en alguns dels casos preestrenes que estaran a la programació del Festival Temporada Alta de Girona, i d'altres que es presenten després d'haver estat en residència artística a l'equipament argentoní.

El teatre tindrà un protagonisme remarcable en aquesta programació. La temporada aixecarà el teló el 9 d'octubre precisament amb una nova versió de l'obra «Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I», creada i produïda per La Calòrica, companyia que celebra 10 anys i que acumula diversos premis i grans reconeixements de la crítica i el públic.

El divendres 15 d'octubre arribarà «Alguns dies d'ahir», de Jordi Casanovas, amb actrius com Míriam Iscla, entre d'altres. «Les irresponsables» (dissabte 23 d'octubre), amb la participació de Marta Marco o Nora Navas, serà una altra de les perles teatrals d'aquesta Temporada.

En l'apartat musical, la temporada inclourà els concerts de Roger Mas (divendres 29 d'octubre), qui presentarà el seu nou disc «Totes les flors»; el grup de folk rock Ebri Knight, amb origen a Argentona i que també va gaudir enguany d'una residència a La Sala, desembarcarà el divendres 12 de novembre amb el seu darrer treball «Carrer».

Per la seva banda, la companyia Leandre Clown, que també s'ha preparat a l'equipament argentoní durant aquest 2021, farà la preestrena de «N'importe quoi» el diumenge 7 de novembre, completant la nòmina de sis espectacles que encapçalaran la programació de tardor.


ENTRADES I ABONAMENTS

Les entrades i abonaments per als espectacles de la Temporada 2021 es podran adquirir de manera anticipada a partir del dilluns 27 de setembre, des de les 9 del matí, a través del web www.argentona.cat/entrades o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, amb cita prèvia.

Sempre que no s'hagin esgotat a la venda anticipada, també es podran adquirir entrades a la mateixa taquilla de La Sala, des d'una hora abans de l'inici de cada espectacle. La venda anticipada o la compra d'un abonament – per a un mínim de tres espectacles – permetrà a l'espectador gaudir de preus molt avantatjosos, amb descomptes de fins al 40% sobre el preu a taquilla. També els majors de 65 anys, famílies monoparentals o nombroses, estudiants, joves i altres col·lectius, es poden beneficiar d'un descompte del 15% (no acumulable a excepció del de venda anticipada).

Es recorda que, amb motiu de les restriccions i les mesures de seguretat sanitàries a causa de la pandèmia de la COVID-19, La Sala manté en aquests moment el seu aforament limitat al 70%.